naisten keskuudessa hiukan epäsuosittu

Runoilija myrkky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

neiti takkutukka lumpeenkukka, kompuroiva raitasukka. laulaa kolikoita hattuun.
 

kuinka väärässä he ovatkaan
väittäessään tietävänsä Mikä Minä olen.

kuinka suvaitsemattomia he ovatkaan
kun näkevät tapani elää.

kuinka ilkeitä he ovatkaan
pilkatessaan minun tekemiäni virheitä.

kuinka täydellisiä he ovatkaan
kertoessaan mikä minussa on väärin.

kuinka kieroja he ovatkaan
esittäessään pitävänsä minusta.

kuinka ällistyneitä he ovatkaan
kun ystävät kääntävät heille selkänsä tullakseen luokseni.

kuinka tyhmiä he ovatkaan
miettiessään vieläkin miksi ystävät tekivät niin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot