anteeksi itseni puolesta

Runoilija myrkky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

neiti takkutukka lumpeenkukka, kompuroiva raitasukka. laulaa kolikoita hattuun.
 

mä pelkään sinua ja yhteistä kotia
en tahdo mitään jonka saatan menettää.
mä pelkään tätä oloa ja onnellisuutta
enkä voisi, seota enempää

mene pois,
älä mee
mä rakastan sinua
ota minut syliin
etkai petä minua?
halaa mua paskiainen
sullon joku toinen nainen
tai voinhan minä olla
vähän
vainoharhainen.

vituttaa olla näin oikukas,
vittu.
olen petetty, tykätty, vihattu,
vittu.
haluatko oikeesti seurata sivusta
kun tarviin ja vihaan ja epäilen sinua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jestas, olen Sanaton. Tykkäsin,tää melkein kirkuu. Erilainen, kummallinen.

Jestas, olen Sanaton. Tykkäsin,tää melkein kirkuu. Erilainen, kummallinen.

 

Käyttäjän kaikki runot