itkettääkö prinsessaa

Runoilija myrkky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

neiti takkutukka lumpeenkukka, kompuroiva raitasukka. laulaa kolikoita hattuun.
 

itkettääkö prinsessaa?
anteeksi en osaa auttaa.

jos tarjoaisin kättäni
se tahraisi silkkisen ihosi
maantienharmaaksi.

muista neiti ruusunen
olen minäkin prinsessa hiukan
bensantuoksuinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Äwww, naurahdin ääneen.
Ihana <3

pidin tästä :) hurjan suloinen.

 

Käyttäjän kaikki runot