nipistävän kaunis yö

Runoilija myrkky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

neiti takkutukka lumpeenkukka, kompuroiva raitasukka. laulaa kolikoita hattuun.
 

minua palentaa
en vaan malta mennä sisään.

milloin viimeksi näin tähtitaivaan,
kaupungin valojen alta?

ja kuu on niin terävä, voisinpa viiltää
sen reunalla sormenpäähäni
niin pienesti, ettei se sattuisi,
pisara on vain niin kaunis
pakkaslumessa.

ja se pakkaslumi tunkee sukkien sisään,
ja takapihan mäntyjen ylimmätkin oksat
taipuvat
silittämään poskeani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on nätti. : )
tulee ihan mielee omat fiilikset aina ku pääsee mökille täältä himasta.

tää on nätti. : )
tulee ihan mielee omat fiilikset aina ku pääsee mökille täältä himasta.

 

Käyttäjän kaikki runot