Rauha

Runoilija Merkitty

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Perse edellä puuhun, pää edellä veteen.
 

Olo on raukea, aurinko siilautuu ikkunan läpi. Katselen kuinka pölyhiukkaset tanssivat valossa. on niin lämmintä, hymyilen.

Makaan sohvalla, on niin hiljaista, ilma väreilee rauhoittavasti. Ajatukset harhailevat valossa ja haihtuvat ilmaan kuin tupakansavu, on vain rauha.

Leijailen pois ja rakkaus täyttää sieluni, enää ei ahdista.

Selite: 
Tunnelmointia vain. Oli onnellinen olo niin kirjoitin onnesta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot