Kielletty rakkaus

Runoilija Merkitty

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Perse edellä puuhun, pää edellä veteen.
 

Jos saisin olla kanssasi, nyt tai koskaan, olisinko onnellinen? Olisitko sinä?

Voisinko sylissäsi unohtaa menneet ja rakastaa taas? Voisitko luottaa minuun, niinkuin minä luotan sinuun?

Ratkaisisiko se mitään, vai katselisinko vieläkin itään, odottaen aurinkoa, joka vuosia sitten katosi? Olisitko valoni, vai syttyisinkö itse?

Näitä mietin ja sinua myös. Mietitkö sinä ikinä, millaista se olisi, jos jää sydämen ympäriltä sulisi ja edes hetkeksi maailmaasi rauha tulisi?

Selite: 
Kun kerran katkaisee siipensä, ei ole helppo lähteä uudestaan lentoon.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis vähän surullinen,mutta hyvä runo.

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot