Kristallipallo

Runoilija Merkitty

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Perse edellä puuhun, pää edellä veteen.
 

Ja te ajattelitte, että minulla on kristallipallo.

Katsoisin siihen
Ja se näyttäisi minulle tien
Taluttaisi onneni ohi.

Nyt eksynyt lapsi istuu hämärässä,
lohtunaan kompassi
joka osoittaa etelään.

Syytökset sekoittuvat kyyneliin, enkä näe enää tähtiä.

...Katson kompassiani ja kuljen syvemmälle pimeään.

Te huudatte, ja luulette että minulla on kristallipallo.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot