Kuiske

Runoilija DustyDreamer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen haaveilija :) Intohimoina esim. musiikki (kaikissa muodoissa; levyjen ja vinyylien "crate diggaus", tuottaminen ym), elokuvat, pelit, mausteiset ruuat, luonto, auringonlaskut, tähtitaivaat ja unelmoiminen naisesta, jonka kanssa jakaa arjen ihmeet.
 

Tihenevät aallot kohti kallioita rantautuu
Sisällä sykit sinä

Pimeän metsän uumeniin haave sinusta saapuu
Keskellä riudun minä

Kaksi haaraa, kuin yö ja päivä jotka toisiinsa sukeltaa
Kuin kaksi marjaa vierekkäin, vastakohtien reunat toisiinsa uppoaa

Eroavaisuuden käsite hiljaa aamun usvassa himmenee
Istumme maailman laidoilla, olemme erilailla yhtä

Sinusta kesän lämpö välittyy
Minusta tihkuu syksy sateinen

Onni kulkee matkaansa kohti viimeistä päämäärää
Sitä kutsun luokseni, jotta jaksan huomisesta uneksia

Onni taisi valita matkaseuransa toisin
Ei päätepysäkkiä taloni kuistille rakennettu

Kuiskaus korvaani kaukaísuuden kaipuusta kantautuu
Sinä huudat merenpohjasta, rannalla minä en käsitä

Minä kirjoitan, sinä luet
Sinä et vastaa, minä odotan

Olet avoin, ajatustesi syleilyyn käperryn ja huokaan

Olen suljettu kirja, etsin sivua seuraavaa
Joka voisi yhteistä taivaltamme lisää valottaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

Upea runo :)

Vaikuttava runo. Ihastuin tapaasi yhdistellä luonnon eri elementtejä kaupunkimaisiin asioihin kuten bussipysäkkiin. Myös kuvaileminen oli rikasta; et tyytynyt vain perinteisimpiin sanapareihin. Lisäksi tuo seitsemäs kappale oli äärimmäisen hyvin oivallettu. Arkisella kielellä saatu paljon tunnetta peliin.
Pidin tästä.

Aivan ihana runo <3

 

Käyttäjän kaikki runot