Koti (Pari sanaa sinusta)

Runoilija DustyDreamer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen haaveilija :) Intohimoina esim. musiikki (kaikissa muodoissa; levyjen ja vinyylien "crate diggaus", tuottaminen ym), elokuvat, pelit, mausteiset ruuat, luonto, auringonlaskut, tähtitaivaat ja unelmoiminen naisesta, jonka kanssa jakaa arjen ihmeet.
 

Pilvien seassa elämän siivet liitelee

hitaasti taivaanrajaa hipoen

kuin syksyn lehti kohti maata hiipuu
varovasti selkääsi asettuu

Kesä laitumen värittää
paletti pois haaleuden kumittaa
uudelle näkökulmalle pohjan rakentaa

Hiljaisuudessa totuus puhuu kovalla äänellä
silmien hymy tuhat sanaa korvaa

Metsä ytimeensä kaiken kätkee
polut vaihtoehtoja tarjoaa
vain yksi mielenrauhaan johdattaa

Houkutus kädestä kiinni yrittää ottaa

askel eteenpäin
kaksi taaksepäin

Monet harhaan ovat astuneet
tie takaisin ei lohdun tarvetta tunne
veteen piirretty viiva rajani asettaa
pensseli kankaalle kohtalon kiemurat kartoittaa

Siivettömyys on miehen mitta
mutta ajatukset vapaasti lennähtää

Luoksesi inspiraationi kodin teki

sydämessäsi runopoika viimeiseen paperiinsa sanojansa rustaa
tunteensa eteesi vapaaksi häkistä päästää

Tavut kuin roviolla
kohti paperinpalasta tuleen roihahtaa

Kipinä ihanuudellesi elämänkaaren ajan palaa

rakkautesi huomistani hahmottaa
palapelini kokonaiseksi rakentaa

Voisitko minut yhtenäiseksi koota?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot