Kaamos (Avain valoon)

Runoilija DustyDreamer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen haaveilija :) Intohimoina esim. musiikki (kaikissa muodoissa; levyjen ja vinyylien "crate diggaus", tuottaminen ym), elokuvat, pelit, mausteiset ruuat, luonto, auringonlaskut, tähtitaivaat ja unelmoiminen naisesta, jonka kanssa jakaa arjen ihmeet.
 

Mieltäni mustaa ajatusten kaamos
vaatteiden alta pilkistävä aatos
ei saasta suihkussa raidoistansa pääse
virsikirjan sivuilta taivaallinen lääke

Rumasti ruvelle raavittu
inhimillisyyden kehdosta kaadettu

sanat ulos suusta takkuisena takertelee
verkkainen tahti tavuihinsa uinahtelee
verho estraadin visusti kiinni pysyy
haaleuden skaala värien syleilyä kysyy

Mieli kirkas jälkeen viisauksien saadun
pöydälläsi avaimet sydämeeni mun
avaa se
~päästä mut vapaaks~

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot