Oksalla

Runoilija DustyDreamer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen haaveilija :) Intohimoina esim. musiikki (kaikissa muodoissa; levyjen ja vinyylien "crate diggaus", tuottaminen ym), elokuvat, pelit, mausteiset ruuat, luonto, auringonlaskut, tähtitaivaat ja unelmoiminen naisesta, jonka kanssa jakaa arjen ihmeet.
 

Lentoon nousua oksalla odotan
~ei siivet unelmiin tänään kanna~
kun päivä yön valtakuntaan hiipuu
ikäväni siltä oksalta alaspäin riippuu

kevään aurinko minut kukoistaa
syksyn ruska maahan pudottaa
.maaduttaa.
..hautaa..

Maanpinnan tuiske kohti kasvojani kulkee
tulppa sydämessä sinut sisääni sulkee
.elämän kiertokulkua.
..keväällä taas nähdään..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot