Yksin

Runoilija kissakani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2009
Viimeksi paikalla: 24.3.2023 15:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkokirjoituksia omaksi iloksi ja muiden kauhuksi. ;-)
 
 
Ei musta oo tähän enää.
Mun sydän hajoaa.
En sitä enää koskaa ehjäksi saa. 
Rikottu liian monta kertaa.
Anteeksi annettu suotta.
Ei kukaan enää.
Ei tuu rikkomaan.
Nää muurit pitää.
En rakastu.
En välitä.
Elän.
Yksin tän elämän.
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen haikea! 
hieno tunnelmanpalanen
Ehkä vielä joku mahtuu elämääsi, antaa ajan kulua <3 
 

Käyttäjän kaikki runot