Sinne meni

Runoilija kissakani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2009
Viimeksi paikalla: 24.3.2023 15:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkokirjoituksia omaksi iloksi ja muiden kauhuksi. ;-)
 
Perhosten siipien havina kesätuulessa,
aamukaste nurmikolla varpaiden alla.
Sudenkorentojen kosiotanssiia katsellen,
minä valvon untasi suojellen.
 
Kesäsade salamoiden välkkeessä,
höyryävä kahvi verannalla.
Sinä istut siinä vierelläni,
ollaan saman viltin alla.
 
Syksyn keltaiset lehdet,
luita hytisyttävä kylmyys.
Takkatulen loisteessa taljalla,
olet kaunis kuten aina.
 
Talven paukkuvat pakkaset,
jääkukat loistavat ikkunoissa.
En tiedä kuka sinua lämmittää,
jäin yksin mökkiini hämärään.
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, jokainen kaipaa hellyyttä ja läheisyyttä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot