Avain

Runoilija kissakani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2009
Viimeksi paikalla: 24.3.2023 15:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkokirjoituksia omaksi iloksi ja muiden kauhuksi. ;-)
 
Elämään pettynyt.
Sydän kanarialinnun lailla häkkiin teljetty.
Miten voisin vapauttaa sut näkemään, miten paljon sulla elämättä jää.

Mistä löytäisin avaimen sun sydämeen,
avaisin lukon hieman ruostuneen.

Miten sasin sut uskomaan, ettei
kaikki halua vain satuttaa.
Jokaiselle joku on, niin ainakin lauluissa
sanotaan, uskon niin.

Mistä löytäisin avaimen sun sydämeen,
avaisin lukon hieman ruostuneen.

Piirtäitsitkö kartan jo pyytäisin, otan mukaan
ullakolta löytämäni kompassin.
Ja jonakin päivänä saat vielä vapauden.

Mistä löytäisin avaimen sun sydämeen,
avaisin lukon hieman ruostuneen.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus kaikki on ruosteessa, tilannetta voi yrittää korjata <3 
 

Käyttäjän kaikki runot