Onni onnettomuudessa

Runoilija kissakani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2009
Viimeksi paikalla: 24.3.2023 15:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkokirjoituksia omaksi iloksi ja muiden kauhuksi. ;-)
 
Luotin ja uskoin.

Olenko minä minkään arvoinen?
Kynnysmattona käytetty.

Olenko kuullut kaikki valheet?
Valheiden verkossa elänyt.

Olenko antanut anteeksi kaiken?
Annoin... Kunnes tulin järkiini.

Minulla on elämä, minulla on tulevaisuus.
Minulla on onnea, minulla on rakkautta.

Ilman sinua en koskaan olisi se
mikä nyt olen.

Kiitos siis niistä helvetin vuosista.
Kiitos kaikesta paskasta.

Lopultakin olen niin onnellinen!





 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikäs ero runo

pidin paljon
 

Käyttäjän kaikki runot