Nimetön

Runoilija Nosferatu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylähullu tarinantakoja, seppä iloinen sanojen soittaja. Ärisevä pohjalaanen ja muutoonki komia.
 

En tiedä
mikä tervehdys
oli viimeinen
en tahdo muistaa

en muista
huoneen numeroa
en edes käytävää
en tahdo

Silmiäni
en voi petkuttaa
ne näkevät yhä
miten kauniisti
valkoinen lakana
peitti kasvosi

Selite: 
Ystävän muistolle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot