Nimetön

Runoilija Nosferatu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylähullu tarinantakoja, seppä iloinen sanojen soittaja. Ärisevä pohjalaanen ja muutoonki komia.
 

Maksatautinen mato
sokea ja kuuro
mutta ei näkymätön
Valehtelin keltaisuuden
pukevan sinua
ja kaadoin
lisää kahvia

mulkoilit ja nauroit
samaan aikaan,
vaihdoit puheenaihetta
jo kun vein sinua tupakalle

Nortti oli
aina poikaa
ja se savu
jonka nautinnolla
puhalsimme

Selite: 
Ystävän muistolle
Kategoria: 
 

Kommentit

Osanottoni. Olet saanut runoillasi muistonpalasia talteen.

 

Käyttäjän kaikki runot