Nimetön

Runoilija Nosferatu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylähullu tarinantakoja, seppä iloinen sanojen soittaja. Ärisevä pohjalaanen ja muutoonki komia.
 

Pelkäsin
pelkäsin helvetisti
särkeväni sinut
nostaessani

sanoit minun oppineen
hoitajan ammatin,
sinuun ei sattunut

Valehtelit,
se oli ainoa kerta
kun valehtelit minulle
ja ne savut
ne olivat viimeiset
yhdessä

Selite: 
Ystävän muistolle
Kategoria: 
 

Kommentit

Hirveän kaunis ja kaipaava.

Tykkäsin todella

 

Käyttäjän kaikki runot