Anteeksi, anteeksi hyvä herra

Runoilija Jesssa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huudan
ja keuhkojani koskee niin
etten näe kuin väriläikähdyksiä ennen
kuin poskeni koskettaa katukivetyksen
reunaa

Hetken olen hieman
irrallaan ja
unohdan jäähiutaleet olkaluun päällä
nauran, en ääneen kuitenkaan
muistan ja

ja

Ei minua ole löydetty kuin kerran
sen kerran kun vannoin silmät kiinni
tiukasti ja epävarmasti
se hetki oli niin helvetin kaunis
kun seisoin siinä mistä sinä alat
ja sanoit silmillä

tee lähtemisestä niin vaikeaa ettei
se ole mahdollista

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot