Ukkonen.

Runoilija TiinaListing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miten sellaisen voi unohtaa, jota oikeasti rakastaa ?
 

Mustat pilvet ovat peittäneet taivaan.
Sade ja tuuli ruoskivat alastomia puita.
Kukaan ei ole ulkona.

Kynttilät loistavat suuresta ikkunasta.
Musta hahmo näkyy märässä maassa.
Hän on yksin.

Salama välähtää vasten mustaa taivasta,
hahmo säpsähtää ikkunassa.
Hän on edelleen ilman ketään.

Ulkona kaikuu jyrinä,
hahmo istuu paikallaan.
Missään ei ole ristinsielua.

Huuruista ikkunaa tyttö koskettaa
ja raskaasti huokaa,
kuinka paljon rakkaus voikaan satuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot