Teemu.

Runoilija TiinaListing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miten sellaisen voi unohtaa, jota oikeasti rakastaa ?
 

Jätkät on kusipäitä.
Tai niin mä ainaki kelasin.

Väitteen tämän vääräks totesin,
kun astuit sä kuvioihin.

Aluks kelasin, et kuka helvetti täää jätkä on?

Mietin, et jos viel olis toivoa.
Et jos mä nyt saisin onnistua !

en miettiny seurauksia,
Se oli ei mitään tai sata lasissa.

Kaikki näytti hyvältä.
Mut olo tuntu epävarmalta.

Usko menetetty, luottamus petetty.

Olit erilainen ku muut.
Sä sait mut nauraamaan.
Sä sait mut rentoutuu.

Sun kanssa oli helppo olla,
ei esitystä.

Päiväkin ilman sua,
oli ku maan päällinen helvetti.

So, Here Am, yours to keep.
My feelings are pure and deep.
Just hold my hand,
Then i trust you, and I hold you back !

Selite: 
muru ♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot