Nimetön

Runoilija TiinaListing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miten sellaisen voi unohtaa, jota oikeasti rakastaa ?
 

Black tears on my face.
They fall down like raindrops from the sky.
There is nothing to do now days.
I feel that i'm gonna die.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot