totuus.

Runoilija TiinaListing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miten sellaisen voi unohtaa, jota oikeasti rakastaa ?
 

Jokaisella on ihminen,
joka voi loukata,
ja satuttaa

Jokaisella on ihminen,
jota pelkää.

Sillä jokainen pelkää,
ihmistä,
jota rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

yhdyn edelliseen, mutta se johtuu vain väärinkäsityksestä.
Se mitä yleensä tarkoitetaan sanalla Rakkaus, tarkoittaa jotain aivan muuta.

Ajatuksia muutenkin herättävä runosi, eli oikein onnistunut tekstinä. Hienoa.

Ja jollei muut, joku toinen, niin ihminen itse voi olla pelkonsa lähtökohta, loukkaaja ja itsesatuttaja sielulleen. Runo, joka jo otsikkoaan kosii. :)

tuo viimenen lause ei kyllä uppoa minuun
ei tosin kyllä muutkaan osat, taidan olla onnekas

 

Käyttäjän kaikki runot