Sateenkaari.

Runoilija TiinaListing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miten sellaisen voi unohtaa, jota oikeasti rakastaa ?
 

Sateenkaaren päässä on kultaa,
Niin ainakin sanotaan.

Lähdin sitä etsimään.

En löytänyt kultaa,
niinhän sitä aina luullaan.

Löysin parempaa,
ette ikinä varmaan arvaakkaan.

Löysin sieltä sinut.

Istuit värien keskellä,
värit sekoittuivat hiuksiisi,
ja näpräsit hopeista ristiä kaulassasi.

Nostit katseesi,
näin tummat silmäsi.

Sade lakkasi,
ja sinä katosit.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot