pienet askeleet

Runoilija herra puunukke

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2003
Viimeksi paikalla: 20.3.2024 13:03

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.2.1980

soundcloudissa Taverna - Avain kokonaisuudessaan 

https://soundcloud.com/tavernamusic
 
 
istun yksin autossa
hiljaisella parkkipaikalla
painan päätäni alemmas
tämä tunne tuntuu raskaalta

tänä iltana yö laskeutuu
ylleni surullisen hiljaisena
kylmänä kuiskauksena
yksinäisyyden kosketuksena

suru kulkee kaikissa sanoissa
kuin itku väsyneissä silmissä

läpi pimeän taas kuljetaan
minä tahtoisin hyvää yötä toivottaa
kätkeä rakkauden halaukseen
jota viikkoon taas antaa en saa


ollaan vielä yhdessä vanhempia
rikkoutuneita rakastavaisia
surun murtamia
ja maailman vahvimpia

minä mietin päivittäin
ettei kukaan ansaitse
tällaista revittyä tunnetta
ikuista kaipausta

suru kulkee vieläkin sanoissa
joita en kuule enää aamuissa

läpi pimeän taas kuljetaan
minä tahtoisin hyvää yötä toivottaa
kätkeä rakkauden halaukseen
jota viikkoon taas antaa en saa



istun yksin autossa
hiljaisella parkkipaikalla
minä vihaan tätä tunnetta
kun pienet askeleet katoaa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kylläpäs tämä kosketti, kiitos runoilijalle!
Voih, tämä käy niin sieluun ja sydämeen. 😓 Itse siitä onnekkaassa asemassa, että kuopus on miulla aina niin ei tarvitse noita kokonaan lapsettomia viikonloppuja tai viikkoja kohdata. Tuttuja kuitenkin esikoisen kohdalta. Tsemppiä sinne ❤ Kauniisti sanailet 👌
Meni ihon alle...

Suru ja kauneus ovat tässä runossa yhtä.
Todella koskettava teos.
Koskettaa sydäntä!
Tämä riipaisi. Viereltä seuranneena. Kauniisti olet kirjoittanut ikäväsi tähän.
Voih, niin koskettavaa, pehmeen herkkää,tunteela kirjootettu, hieno runo.
Koskettavaa, laittaa todella miettimään, runoissasi on sanomaa <3 
kaipaus ja suru
käsinkosketeltavat tunteet
hienossa ja todentuntuisessa runossasi
Surut on hyvä kärräillä puupyöräisellä kottikärryillä surujen suolle ja kipata ne pohjattomaan hetteeseen.

 
Koskettava. Suru kulkee vieläkin sanoissa joita en kuule enää aamuissa...
Hieno runo vanhemmuudesta
Koskettava. 
Tämä runo kosketti. Kipeitä tuntoja!
❤️
 

Käyttäjän kaikki runot