Terveisiä Amerikasta

Runoilija Vendetta

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 



''meidän piti karata
repiä itsemme irti vanhoista raameista
rikkoa ennakkoluuloja

halusimme vain olla vapaita
leikkiä kotia ilman että kukaan keskeyttää
käytimme toistemme viattomuutta
kai vähän liikaakin

halusimme vain tehdä mitä haluamme
olla rauhassa kahden
vieraassa paikassa toisemme turvanamme

tiedättehän,
tahdoimme vain olla omia itsejämme''

kirjoitamme kirjeessä Amerikasta kaukaiseen Suomeen
vanhemmillemme jotka toivottavasti vielä muistavat meidät

rakastamme teitä vielä ihan yhtä paljon
kuin silloin lapsina

terveisin,
typerät, rakkauden sokaisemat lapsenne

Selite: 
© Vendetta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot