vain osa niiden aikojen muistoista

Runoilija Vendetta

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänään ei käy kipeetä
eiliselle voi sanoo ''hyvää huomenta'' /
mä lähden kotiin
sinne mis on hyvä olla,
minne ulkopaikkakuntalaiset tuotiin /
serpentiini oli vapusta vappuun
eilistä ei irti revitty seiniin /

toispuoleine tyttöystävä tahto aina vähä liikaa
''avaa ovi, älä omi, älä ota'' /
älä avaudu ku pikkutyttö
ei kukaa jaksa kuunnella, ketään ei kiinnosta /

chorus:
martti on tungettu meiän jokasen päähän
se on yhä tääl paikallaan
vaik Wanhan sahan piippukaa kaatunu vielä
ei oo enää tätä paikkaa olemas mulle

iiläiset avautuu palmuista
me känniläisten uuesta himasta /
ku lapset ei uskalla mennä kauppaan
tiedä vaik iskettäs pää asfalttiin /
eihä sitä koskaan tiedä

muistojen rippeetki kuoli vuos sitte
mestoilta oli parempi vaan karata /
uida Kiiminkijoen toiselle puolelle
ihan ku homma ois siel iisimpi /

chorus:
martti on tungettu meiän jokasen päähän
vaik on yhä tääl paikallaan
vaik Wanhan sahan piippukaa kaatunu vielä
ei oo enää tätä paikkaa olemas meille

tääl vaan vuotta nuorempi on toisesta maailmasta
samana päivänä ku on kaheksantoista
on kingi
kigeydel ei oo rajoi /
voi vihdoi päästä legendaarisee kerrostaloo
ja se tietää mitä siel tehdää /
sä et ulkopaikkakuntalaisena tiiä /

chorus:
martti on syövytetty meiän jokasen selkäytimeen
vaik on yhä tääl paikallaan
vaik graffitien yläkerta kaatu niskaan
ku joku sen onnistu sytyttään /
ei oo enää tätä paikkaa kellekkää

Selite: 
© Vendetta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot