Sweet dreams are made of these

Runoilija Vendetta

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jotkut niistä tahtovat käyttää sinua
kaikki etsivät jotakin päänsä sisältä
kukaan ei löydä sitä jotakin
joka hukattiin

jotkut niistä käyttävät sinua
löytääkseen etsimänsä
nähdäkseen silmänsä silmistäsi
repiäkseen riekaleiksi

minä tiedän,
pahat unet on tehty näistä
ihmisistä etsimässä jotakin

kanto hieroo selkään
nirhautumat pienin murhe harteilla
eestaas eestaas,
kunnes sekin lopulta häivenee

eikä tämä ole minä
peiteltynä alastomaan kehooni
tämä ei ole minä haavoilla käsissäsi

minä, ja ainoastaan minä yksin, tiedän
hyvät unet on tehty näistä
ihmisistä tekemässä jotakin

Selite: 
© Vendetta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot