raukea

Runoilija Sapian

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 31.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen raukea
vihassa pesty ja puettu
hiukan satutettu muottiin sopivaksi
vuoltu sydämestä ylimäärä moralla pois.

Olen raukea
sateen sokerista sulattama
hattaranmakuinen myrkkylilja
kesäneitojen kimpun kalmantuoksu.

Olen raukea
olen silmät puoli avoimina päiväpeitolla
melkein kauniisti
melkein uskottavasti

Olen raukea
anna minun olla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneni oli se, kun minut ravisteltiin hereille.

 

Käyttäjän kaikki runot