Katoava luonnonvara

Runoilija Sapian

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 31.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään minulla on luokittelematonta aikaa.

Naurettavaa,
kuinka kaikki pitää nykyisin jaotella joksikin
jotta olisi olemassa

Ihmiset
sairaudet
ammatit
vuorokaudet minuutilleen;
Tämän minä nukun
tuon syön,
nuo myyn rahasta
jolla ostan aikataulutonta aikaa
jonka ohjelmoin täyteen tehtävää...

Nimilaputon, tyhjä hetki
minä annan sen olla rauhassa
katselen sitä etäältä
olen siinä sisällä

viipyilen sen loittonevassa muistossa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot