valheesi satuttaa

Runoilija Dime

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen parantumaton romantikko. Otan kaiken laista kommenttia mielelläni vastaan, etenkin rakentavaa palautetta. Tosin, saa sitä muutenkin ottaa yhteyttä... :3 minut löytää myös irc-galleriasta nickillä: SteBy
 

Teit minut onnelliseksi, kuin pieni lapsi kissan pennusta.
En hetkeksikään päästänyt sinua silmistäni, vain sinä minulle merkitsit.

...Tuo kaikki on mennyttä, nyt palasina oon.
En tehnyt sinua onnelliseksi ja lähdit, niin luki lapussasi.

Arvet jätit sieluuni, kun tuota lappua kirjoitit!

Soitin kysyäkseni, eromme totuutta, vastauksen sain ja se oli niin julma. En ollut tarpeeksi kaunis sinulle.

Kuulet jonkin ajan päästä, puhelimessa se sulle kerrottiin.
Olen pois päiviltäni, ja jättänyt lapun pöydälle...
"kultaseni, olenko nyt tarpeeksi kaunis sinulle...?"

Selite: 
valheet sattuu ja siitä tää runo lähti..
Kategoria: 
 

Kommentit

julmaa sanoa ettei ole tarpeeksi kaunis,
sitten on oltu yhdessäkin ihan vääristä syitä.
ei ulkopuolen pitäisi olla tärkein,
vaikkakin tässä iässä se valitettavasti merkitsee joillekkin paljon..

katkera runo .s surullinen tarina. Mutta tämän olisi voinut kirjoittaa hieman runollisemmin, nyt tämä oli enemmänkin vain tekstiä.
mutt pidin silti todella paljon.

IHANA<333 oot tosi hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot