punainen sydän

Runoilija Dime

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen parantumaton romantikko. Otan kaiken laista kommenttia mielelläni vastaan, etenkin rakentavaa palautetta. Tosin, saa sitä muutenkin ottaa yhteyttä... :3 minut löytää myös irc-galleriasta nickillä: SteBy
 

tunnen tuulen lämpimän,
se viiltää joka kerta enemmän.
Se viestii lämmöstä ja kaipuusta,
ystävän hartaasta toiveesta:
"muista minua tänään,
muista minua huomenna,
ole kanssani jopa eron aamuna..."

Toive hento pienoinen,
täyttää koko sydämen.
Et sitä kuulematta olla voi,
sydän pieni tuskissaan vaikeroi.
Ota minut aamuusi,
ota minut sydämeesi.
Ole ikuinen ystävä,
täynnä iloa hempeää.

Selite: 
Ystävänpäivän kunniaksi. :3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ooijj. Pidin tästä runosta tosi paljon.
Kauniita sanoja, kauniisti kirjoitettuna.

 

Käyttäjän kaikki runot