Nimetön

Runoilija Dime

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen parantumaton romantikko. Otan kaiken laista kommenttia mielelläni vastaan, etenkin rakentavaa palautetta. Tosin, saa sitä muutenkin ottaa yhteyttä... :3 minut löytää myös irc-galleriasta nickillä: SteBy
 

Katsoin illalla viimeeksi kuvaasi, se jäi mieleeni ja tuli uniini.
Jäin unen valtaan ikuisiksi ajoiksi, en pois pääsisi vaikka tahtoisin.
Kuljin pimeää siltaa pitkin, huomasin että edessä joku pieni itki.
Yritin päästä hänen luokseen, mutta matka oli liian suuri.
Huusin hänen peräänsä, kun hän katsoi minuun ja tunsin hänen veitsen teränsä.
Terä lävisti suoraan sydämmeni, ja jätti jäljen joka kirvelee ikuisesti.
En pääse pois tästä unesta, jään siihen ainiaaksi.....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot