ensilumen pahuus

Runoilija Dime

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen parantumaton romantikko. Otan kaiken laista kommenttia mielelläni vastaan, etenkin rakentavaa palautetta. Tosin, saa sitä muutenkin ottaa yhteyttä... :3 minut löytää myös irc-galleriasta nickillä: SteBy
 

hiljaa sataa valkoista lunta,
se peittää alleen maan roudan
Se kätkee pahat sanat,
ja paljastaa sen pahimpana aikana.

Ensilumi hiljaa laskeutuu,
kiiltopintaan paholaisten silmät heijastuu.
Ne tajuaa tekojensa peittyneen,
ja tuomiosta välttyneet.

Enkeli laskeutuu taivaasta,
se puhdistaa maan pahasta.
Ei tuomitse ketään kuolemaan,
vaan kuristaa pahat pannallaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi luoja kuinka tämä iski! Suosikkeihin!

Suloinen runo.

ihana<3tykkäsin todella<3(:

 

Käyttäjän kaikki runot