Mistä tulemme?

Runoilija VelhohleeVitus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moro.mää oonmää ja tää on tää.
 

Mongoloidit saamen germaanit
kaikki sekaisin
toiset päästä
toiset alkuperästään
Itäiset teutooniset pohjoiset
kaikki kirkossa
sekaisin päästän
alkuperästä

Selite: 
vanrakkaus vanhurskaus one love!
Kategoria: 
 

Kommentit

Noh...sekaisin yks sun toinen... ; )

Tätä asiaa olen funtsinut paljon...

 

Käyttäjän kaikki runot