olipa kerran nuori nainen, sievä, herkkä ja rakastavainen
Sitten. Tuli GORILLA, ronski, karvainen ja roteva
hän tarttui naista tissin päästä.... ja kovasti puristi..
nainen kiljui NYT IRTI PÄÄSTÄ... ja gorillan hengiltä kuristi...
Selite:
Vuosisadan rakkaustarina!!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hahaha :'D aivan loistava piristysruiske tähän iltaan! mahtava!
Mitäh. :D Nauroin.