Poissaolevaisuuden osa1

Runoilija VelhohleeVitus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moro.mää oonmää ja tää on tää.
 

kylmyys salpaa armotta hengitykseni
Harmaus täyttää taas näkökenttäni
Aurinkoa ei näy
Tunnen totisesti vain kipeän kylmyyden
En haista edes pahaa purevan viiman alta
Minua ei nähdä
Minua ei väistetä
On taas talvi, niinkuin joka kerta
käperryn peittoon
Enkä totisesti tahdo mennä yhtään mihinkään
...joten....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne...hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot