Testamentti joka talouteen kasvavaan

Runoilija VelhohleeVitus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moro.mää oonmää ja tää on tää.
 

Juntti jàykkànà kuin
kuuma kyrpà
Upottaa suon suihin
silmiin itseànsà
Pelko làsnà joka
vitun pàivà
Asettuu mielen sisààn
hellittàmàttà
Ennen kuin katoan kokonaan suohon
suon sulle testamentin
jàykàn ja juron
Mitààn en
ota
Mitààn en
anna
Kerron vain
...
Olen mies karvainen, jàykkà sekà suomalainen
Silti kauniimpi kuin tàà maisema kaupunkilainen
Jàrvestà suoksi
suosta pelloksi
pellosta tieksi
kaikki vittu asfaltiksi
Tie kuluu, hajoaa ja luonto palaa
Kiireen nimissà saa sitàkin alistaa
Odotakaa vain tyhminà ja ahmikaa
Yllàtytte kyllà
Kun raivo teidàt hulluiksi ravistaa.

Selite: 
En làhde mihinkààn enkà mitààn tiedà.. saatana
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot