Vitutuksen viisaudet

Runoilija VelhohleeVitus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moro.mää oonmää ja tää on tää.
 

Vitutukseen töytyy ottaa vain ronskia välimatkaa
Juomalla, humaltumalla ja ennen kaikkea naimalla
Ennen pitkää se loittonee ja näkyy vain horisontissa
Silloin hyvä turvaväli on todellakin saavutettu
Nyt vitutukselle voi näyttää paljasta pyllyä
Se tajuaa, että se ei ole tervetullut ja katoaa
Se katoaa kauas avaruuteen, kiertämään ikuista kehää saturnuksen kuiden kanssa...
Ajan saatossa siihe saattaa iskeä meteroiitti, jolloin se plaa alkuosiinsa ja edes ydinfyysikkö ei sitä vitutukseksi osaa tunnistaa!!

Selite: 
ja näin helppoa se on..
Kategoria: 
 

Kommentit

vittumaisen hyvä hienoa

hauska

vittumaisen hyvä hienoa

hauska

 

Käyttäjän kaikki runot