Nimetön

Runoilija sorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008
Viimeksi paikalla: 19.4.2020 16:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehjimmät meistä on sirpaleista tehty. - Tommy Tabermann
 

Ihminen koskettaa Suojelusenkeliä.
Vain kerran elämänsä aikana,
hän voi tuntea tämän kosketuksen.

Mies koskettaa Suojelusenkeliä.
Sen syntinen rakkaus tappaa enkelin valon ja
repii siivet selästä.

Selite: 
Kuka tässä elämässä on se Suojelusenkeli? Ja kuka se syntinen?
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen

 

Käyttäjän kaikki runot