Täysin ehjä morsian.

Runoilija sorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008
Viimeksi paikalla: 19.4.2020 16:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehjimmät meistä on sirpaleista tehty. - Tommy Tabermann
 

Sulho siirtää huntua nähdäkseen tytön rohtuneet huulet, haavoja täynnä.
Sotkuinen takkutukka nutturalla, pieni hiuskiukura pyrkii pois nutturasta.
Yleisössä ihmiset kuiskivat toisilleen kuinka tyttö näyttää kärsineeltä,
kuinka hän ei voi voida hyvin.
Puhuvat hänen puolestaan, lähes hänen huulillaan.

Valkean hunnun takaa pilkistää kuitenkin eksyksissä olevan tytön hymyilevät silmät,
raukea olo jonka tyttö antaa vain sulhon nähdä.
Juuri niinkuin asioiden pitääkin olla.
Ulkokuorikin voi pettää.

Selite: 
kuumeraaputusta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot