Kahden tulen välissä

Runoilija sorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008
Viimeksi paikalla: 19.4.2020 16:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehjimmät meistä on sirpaleista tehty. - Tommy Tabermann
 

Kahden tulen välissä, leikki täynnä tunteita.
Pallon tilalla puukkoja ja herjaavia lauseita.
Valitse puolesi, tai tule valituksi viimeisenä.
Miten vain tahdot, silti olet polttajana.
Kahden tulen välissä, leikki muuttuu todeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot