Nimetön

Runoilija sorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008
Viimeksi paikalla: 19.4.2020 16:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehjimmät meistä on sirpaleista tehty. - Tommy Tabermann
 

Ystävän rakkaus
tappaa vain kerran.
Sen kerran,
kun hänet pitää hyvästellä
ja haudata lepoon ruusumereen.
Ainoa kuolema josta selviää hengissä.
Ainoa kuolema joka saa todella elämän
halki, poikki, hajalle.

Todentotta
Vahvinkin kristallienkeli hajoaa jossakin vaiheessa,
jos sitä rakastaa liikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa tekstiä

ihana. :33 <3
kuules muru.. miks et enää kirjottele tänne kun siulta tulee niin kaunista tekstiä? ja sitä on ilo lukea. (:

viisas eli loistava

Koskettavaa tekstiä

ihana. :33 <3
kuules muru.. miks et enää kirjottele tänne kun siulta tulee niin kaunista tekstiä? ja sitä on ilo lukea. (:

viisas eli loistava

 

Käyttäjän kaikki runot