Nimetön

Runoilija sorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008
Viimeksi paikalla: 19.4.2020 16:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehjimmät meistä on sirpaleista tehty. - Tommy Tabermann
 
En halua enää olla kaikkien kauloja kuristava
riippakivi, vastatuuleen vedettävä leija, 
joka on kerta toisensa jälkeen otettava kiinni,
kun tipun taivaaltani.
En halua kenenkään kasvoille 
teennäisesti kasvoille kyhättyä sääliä. 
Anna minun suistua tai olla suistumatta 
tässä spiraalissa yksin alas.

Selite: 
hmph.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot