Uni on

Runoilija kaipaava

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2003
Viimeksi paikalla: 20.11.2023 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkimmänkin pilven takaa paistaa päivä.Jos ei tänään,niin sitten toisena päivänä....................tai sitten ei.




 
 

Lakanat huutaa jo
tule,tule,
tyyny tahtoo posken
poskea vasten
ja peitto kuiskaa
ota tai jätä,
kunhan et unohda.
Sänkyni,
sehän on kuin sinä ♥

Selite: 
ajatus vain....wäsy iski.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosihauska runo!

Heh...näiden kanssa vietetään kolmasosa elämästä...joskus jopa enemmän.
Hyvää Syntymäpäivää!!!

Hauska ja suloinen..

Hyvä runo!

tätä odotin jo
hurraa

niin hemmetin kiva runo

Nätti runo.

Houkuttelee vaakatasoon ; )

Tosi kiva pikku runo!

Kyllä se sänky jo tässä iässä jopa päivisinkin luokseen vikittelee.

 

Käyttäjän kaikki runot