ettäjottakoskakun

Runoilija kaipaava

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2003
Viimeksi paikalla: 20.11.2023 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkimmänkin pilven takaa paistaa päivä.Jos ei tänään,niin sitten toisena päivänä....................tai sitten ei.




 
 

Jos ja kun....
haaveilua.

Sitten kun......
odotusta.

Vaan kun.....
epäilyä.

Mutta kun.....
ongelma.

Hyvä kun.....
onnellinen loppu.

Selite: 
Nykyaikana elämää usein hallitsee nuo sitku ja mutku.Parree olis hetku.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sellaista se on tässä elämässä
entä sitten joskus lienee aeka uus.

Näinhän se on
elämä on just tätä.

Nyt lennähtää @-)--)-- kimppu syliisi,
Onnea Runoystävälle ;D

Vain elämää, ei sen enempää.. Hieno!

Kevyttä runollista lausuntaa

sitähän se ihmiselämä on

pidin runostasi

: )

Nytku kirjoitit noin
hymy levisi lukijan huulille. : )

Hyvä runo joka on nähnyt tähän aikaan ihan oikein.

Kyllä on sanottava, että suomen kieli on näivettymään päin mkenossa.

Niimpä!
Eipä tästä nykyajan sanastosta selevee ota savolaenenkaa. Parempi tietennii hetku ku ketku.

Se on nykyihmisen ajatuksen kulkua...
jotain pitäis tehdä, mutta kun?
Erittäin hyvin pykätty "kunruno" ;=)

Hyvä runo ja tuo punakynäteksti..sai suupielet ylöspäin,kiitos :)

Ihanan kepeä runo :-)

 

Käyttäjän kaikki runot