Vierelläsi

Runoilija kaipaava

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2003
Viimeksi paikalla: 20.11.2023 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkimmänkin pilven takaa paistaa päivä.Jos ei tänään,niin sitten toisena päivänä....................tai sitten ei.




 
 

Varhain aamuyöllä,
kun maailma vielä nukkuu.

Aurinkokaan ei vielä
ole valoaan sytyttänyt.

Tunnet poskellasi
lämpimän henkäyksen.

Vaikka et minua näe
tiedät,olen vieressäsi.

Unessa kuljemme
samaa matkaa.

Huomiseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

Koskettava runo, joka saa minut miettimään omaa elämääni, ja toivoa tulevasta. Ehkä joskus vielä saan jonkun jonka kanssa tuntea tuommoista. Ehkä tapaan jo hänet unessani.

Kiitos kauniista runosta.

Huokauksen Ihana.

Nätti runonen,joka miellytti rauhaisalla,unenomaisella tunnelmallaan.
Unissa toiveet toteutuu ja joskus,jos jaksamme odottaa,myös unelmat toteutuvat.

Koskettavan kaonis ja herkkä runo!
Nii lähellä, mut kaokana.
Jossai laolussaha ne laolaa, et sammoo unta minä niän;)

Lämmin runohenkäys!

Kaunis.

Aivan ihana runo!
 

Käyttäjän kaikki runot