Tahdon olla

Runoilija Glarissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan kauniita tekstejä ja kirjoittelen paljon itsekkin. :)
Haluaisin vielä joskus kirjoittaa oman kirjan tai julkaista runojani kirjamuodossa. ^^
 

Sataa.
Katseemme viipyy
olet niin hiljaa
mietin mitä seuraavaksi meinaat.
Potkaisen kiveä maassa
olet edelleen vaiti
tulen lähemmäs, kosketan
kuiskin korvaasi helliä sanoja.
Nostat kasvojani suudellaksesi
vastaan kiihkeästi
tunnen taas miten olet osa minua
kuvitettuna suudelmin sieluni seiniin.
"Olen tässä ja omasi"
Silmistäsi huomaan miten sanoessasi
olet niin tosissasi.
Tarraan kiinni vartaloosi
hiljaa sanon vasten olkaasi
"Tahdon olla kohtalosi,
olla tatuoituna sydämeesi,
ikuinen kosketus ihollasi,
olla täällä sinua varten rakkaani."

Selite: 
Tänä iltana vain kirjoitin. Edelleen aidoista tunteista kyse. Todella rakastan häntä. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot