Olen olemassa sinulle.

Runoilija Glarissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan kauniita tekstejä ja kirjoittelen paljon itsekkin. :)
Haluaisin vielä joskus kirjoittaa oman kirjan tai julkaista runojani kirjamuodossa. ^^
 

Minuun sattuu kun sinuunkin
Olen maassa samoin kun sinäkin
En tunne voimiani kun et sinäkään
Olen kiinni sinussa
Tatuoituna tarkoitukseesi
En tiedä miltä sinusta tuntuu
Tiedän vain että sattuu
Tuntuu pahalta
Ja niin minustakin
Olen tässä jos minua tarvitset
Aina voit tulla luokseni
Suljen sinut aina syliini
Peitän suudelmillani
Olen olemassa sinulle.

Selite: 
Tältä musta nyt tuntuu ja aika paljon useamminkin. </3
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana runo.

Aivan ihana runo.

 

Käyttäjän kaikki runot