Tunteet sekaisin

Runoilija Glarissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan kauniita tekstejä ja kirjoittelen paljon itsekkin. :)
Haluaisin vielä joskus kirjoittaa oman kirjan tai julkaista runojani kirjamuodossa. ^^
 

Tunteet sekaisin.
Sydän turtana tuskasta.
Ei hellitä suru mun päivistä.
Viikoissa kaikuu nauru velvollisuudesta.

Huoneessa istun sängylläni
tyynyä sylissä puristan.
Ajattelen ja kuvittelen
kunnes jo puhun äänelläni
vain heijasteelle
vuosien takaa itsestäni.

Kerron miten mun
elämässä mennyt
miten oljenkorteni viimeiset
väärin käyttänyt.

Tässä sulle itken nyt
tietäen että vuosia on mennyt
ja eessä uudet.
On vihdoin voitettava vaikeudet.

Ootan lukua jossa
hälvenneet on surut ja huolet.

Selite: 
Eräänä surumielisenä iltana kirjoittelin..
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisia sanoja hyvin puettuna..

Surullisia sanoja hyvin puettuna..

 

Käyttäjän kaikki runot